Uw vakantiewoning verhuren? 

Uw vakantiehuis verhuren is nu voordelig op Villhoma.nl voor slechts 29 euro excl. btw per jaar!

Wilt u uw vakantiehuis verhuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Veiligheid, betrouwbaarheid en een snelle en goede service. Dat is waar wij, Villhoma, voor staan.

 

Uw vakantiehuis verhuren en extra inkomsten genereren? Adverteert u dan voordelig uw vakantiewoning op Villhoma.nl

 

Verhuur uw vakantiehuis, maar u houdt zelf de controle

Heeft u een extra huis waar u geen of weinig gebruik van maakt? Heeft u er al eens aan gedacht om deze als vakantiewoning te verhuren, maar bent u bang dat er iets met uw vakantiehuis gebeurt? Geen zorgen meer! Bij Villhoma behoudt u zelf de controle over wie er in uw vakantiehuis komen, wanneer en voor welke verhuurprijs. U heeft namelijk direct contact met de huurders waardoor u zelf kunt bepalen of u uw vakantiehuis verhuurt of niet.


Het is uw huis dus uw inkomen

Waarom zou u commissie moeten afstaan voor de verhuur van uw eigen vakantiehuis? Precies, zo denkt Villhoma ook! Daarom betaalt u bij ons geen commissiekosten. U betaal alleen jaarlijkse advertentiekosten om op onze website te mogen staan. De kosten zijn 29 euro excl. BTW om uw vakantiehuis een heel jaar op Villhoma te adverteren. Geen commissie en geen extra kosten achteraf. Bij Villhoma weet u precies waar u aan toe bent! 

Heeft u meerdere vakantiehuizen in uw bezit die u graag wilt aanbieden op Villhoma? Dat kan! Voor 15 euro (excl. BTW) adverteert u uw andere vakantiehuizen op Villhoma. Uw woningen worden dan met elkaar worden gelinkt op de website waardoor al uw huizen zeer overzichtelijk worden aangeboden op Villhoma.


Wilt u nog beter gevonden worden op onze website?

Vergroot uw verhuurkansen doormiddel van onze "AANBEVOLEN" optie.

  • Uw advertentie op de homepage van Villhoma.
  • Bovenaan weergegeven in de zoekresultaten.
  • Extra gepromoot door Villhoma op social media.

Dit alles voor een bedrag van slechts 12,50 euro excl. BTW per maand. Voor meer informatie of het aanvragen van het "aanbevolen" pakket kunt u contact met ons opnemen.

 

Plaats nu uw vakantiehuis voor maar 29 euro!

 

 

 

Vergroot uw verhuurkansen

Wilt u graag het grootst mogelijke publiek bereiken met uw verhuur, maar spreekt u geen andere talen? Villhoma staat voor u klaar!  Villhoma biedt de extra service om uw advertentie te vertalen en in meerdere talen en deze op de onze buitelandse site aan te bieden, zodat u ook de internationale markten kunt bereiken.

Deze optie is ingebouwd in onze wesite en zal vertaald worden door google translate. Het is altijd mogelijk om deze teksten aan te passen.

 

Beheer uw eigen advertentie makkelijk online

Bij Villhoma komt uw advertentie precies online zoals u dat wilt. Dankzij ons eenvoudig en veilig online systeem heeft u binnen enkele minuten een advertentie van uw vakantiewoning. Bespaar tijd dankzij ons aanvinkmenu, upload de foto's en omschrijving zoals u dat wilt. Voer uw eventuele reserveringen in en direct worden de data's geblokkeerd op de beschikbaarheidskalender. Hoe aantrekkelijker de foto's en hoe completer de informatie, des te sneller u uw vakantiehuis zal verhuren. Het is dus van belang om voldoende en volledige informatie toe te voegen aan uw advertentie.

Na aanmelding krijgt u van ons een bevestiging per email waarin wordt aangegeven of uw advertentie is goedgekeurd en op Villhoma is geplaatst.

Wilt u uw advertentie achteraf nog wijzigen? Geen probleem. U heeft ten allen tijde toegang tot uw eigen advertentie door in te loggen op Villhoma.nl.


Wat Villhoma voor u doet

Villhoma staat voor veiligheid, betrouwbaarheid in combinatie met een snelle en goede service, en dat allemaal voor de beste prijs. Onze helpdesk is 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur. Wij streven er naar om u binnen 24 uur een respons te kunnen geven.

Villhoma vindt het belangrijk dat u op de hoogte wordt gehouden van onze laatste ontwikkelingen, dit doen wij door middel van nieuwsbrieven. Drie maal per jaar zult u van ons een nieuwsbrief ontvangen met daarin het laatste nieuws.

 

Wilt u uw vakantiewoning adverteren op Villhoma?

Wacht niet langer en registreer vandaag nog!

 

 

Adverteer hier uw vakantiehuis