Vakantiehuisje verhuren in Spanje? Villhoma!

Bent u in het bezit van een vakantiehuis in Spanje en verblijft u hier maar enkele weken per jaar? Het is zonde om uw onderkomen de rest van het jaar leeg te laten staan. Daarom kunt u uw huis in Spanje verhuren aan vakantiegangers. Zodoende gunt u vakantiegangers een schitterende vakantie in Spanje en strijkt u zelf een leuk bedrag op aan huur inkomsten. Het verhuren van een vakantiehuis in Spanje kunt u bijvoorbeeld doen via een website die huurders en verhuurders bij elkaar brengt. Villhoma is een dergelijk platform.

Uw eigen account beheren

Het grote voordeel van Villhoma is dat wij geen tussenpartij vormen tussen u en de huurder. Wij zijn uitsluitend het platform waar beide partijen worden samengebracht. U krijgt een eigen account op onze website waar u uw gegevens kunt beheren. Zodoende kunt u foto's en een beschrijving van de accommodatie toevoegen. Ook kunt u zelf aangeven wanneer het huis niet verhuurd kan worden, bijvoorbeeld wanneer u er zelf wilt verblijven. Zodra een huurder uw vakantiehuis in Spanje boekt, komt de boeking rechtstreeks bij u terecht. Dit betekent dat er zeer korte lijnen ontstaan tussen huurder en verhuurder. Een vakantiehuis verhuren in Spanje is dus een simpel klusje wanneer u gebruik maakt van de diensten van Villhoma.nl.

Uw huis in Spanje verhuren via Villhoma.nl

Een particulier vakantiehuis kan veel geld opleveren wanneer u dit door het jaar heen verhuurt. Daarvoor heeft u natuurlijk wel advertentieruimte nodig en dat is precies wat wij u bieden. Door de betaling van het vaste bedrag van €49,- excl. BTW per jaar kunt u uw accommodatie één jaar adverteren op onze website. U heeft zelf alle touwtjes in handen, aangezien u zelf uw account beheert. Dit betekent dat u zelf alle informatie kunt wijzigen wanneer dit nodig is. Wilt u uw huis in Spanje verhuren? Leest u dan verder op deze website. Wij voorzien u graag van alle informatie omtrent villa verhuur en particulier vakantiehuis verhuur in Spanje.

Overigens kunt u bij ons ook terecht wanneer u een vakantiehuis in een ander land zou willen verhuren. Heeft u dus een vakantiehuis beschikbaar in bijvoorbeeld Frankrijk, Italië, België, Duitsland, Nederland of een willekeurig ander land? Aarzel niet en vergroot uw online aanwezigheid door uw huisje toe te voegen op Villhoma.nl!